Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Αθλητικα

Σέρρες, Θένια Χαραλαμπίδου: Καλό το ταρτάν, αγώνες πότε θα γίνουν;

κ. Δήμαρχε, από δελτία τύπου, ανακοινώσεις και φωτογραφίες μπουχτίσαμε, κανένα έργο θα ολοκληρώσετε;

Στις 28 Αυγούστου 2020 ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το πιο καινούργιο και σύγχρονο ταρτάν στην Ελλάδα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών «Γεώργιος Τοπτσής», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου πριν από ένα χρόνο στα ΜΜΕ (σημειωτέων οι πιστώσεις είχαν εγκριθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Π. Αγγελίδη).

Για ποιο λόγο όμως ΔΕΝ πιστοποιήθηκε ακόμη ο αγωνιστικός χώρος; Που είναι τα στρώματα που περιμένουμε περισσότερο από έναν χρόνο; Θα μπορέσει να συμπεριληφθεί στο ημερολόγιο αγώνων του ΣΕΓΑΣ για την χρονιά 2022 ή θα χαθεί ακόμη μια χρονιά (η 5η !!!)

Οι εγκαταστάσεις (αποδυτήρια, αποχωρητήρια) παμπάλαιες, οι βοηθητικοί χώροι παρατημένοι, ενώ κερκίδες και στέγαστρα-υπόστεγα εγκυμονούν κινδύνους λόγω μη συντήρησης.

Εντωμεταξύ, οι αθλητές μας (πολλοί εκ των οποίων αναδείχθηκαν και φέτος πρωταθλητές Ελλάδας και Βαλκανιονίκες) παρ’ όλο που προπονούνται κάτω από αυτές τις συνθήκες, καταφέρνουν να μας κάνουν περήφανους με τα μετάλλια που κατακτούν.

Τα χιλιάδες παιδιά και οι γονείς που πηγαίνουν καθημερινά στο στάδιο βλέπουν την απαξίωση του χώρου με λύπη και προβληματισμό.

Η ανάπτυξη δεν είναι κ. Δήμαρχε μόνο μεγαλεπήβολα σχέδια.

Είναι και η βελτίωση της καθημερινότητας των Σερραίων, είναι και οι δημόσιες-δημοτικές υποδομές είναι και τα οφέλη του ήπιου και καθημερινού αθλητικού τουρισμού μέσω των αγώνων, των πρωταθλημάτων, ακόμη και των μικρότερων κατηγοριών.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.