Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Αθλητικα

18χρονος με Σερραϊκή καταγωγή υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άρη!

Παίκτης της πρώτης ομάδας του Άρη είναι με κάθε επισημότητα ο...

Ζήσης Σάλιαρης, με τον 18χρονο μέσο να υπογράφει την Παρασκευή το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους κίτρινους του Άκη Μάντζιου.

 

Μετά από τη συμμετοχή του στην καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Άρη, ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τον Ζήση Σάλιαρη καθώς το απόγευμα της Παρασκευής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας.

"Στον Άρη έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Είμαι από μικρό παιδί στην ομάδα και τώρα, που έφτασε η στιγμή να υπογράψω το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο παίκτης αμέσως μετά την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου.

Σημειώνεται πως ο Σάλιαρης, ο πατέρας του οποίου είναι απ' την Παλαιοκώμη Σερρών, είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας του Άρη, καθώς ξεκίνησε στις Ακαδημίες σε ηλικία 7 ετών και ανέβηκε όλα τα ηλικιακά τμήματα φτάνοντας μέχρι την ομάδα K19, στην οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν.

Πληροφορίες από: sport24.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.