Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Αθλητικα

Σέρρες, Μπάσκετ, Ίκαροι: Πενταπλή ανανέωση!

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας

με τον νέο προπονητή Στέφανο Πέρκο, η Διοίκηση των Ικάρων (πρόεδρος Άρης Αθανασιάδης)  προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με πέντε ταλαντούχους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι θα την βοηθήσουν να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής.

Συγκεκριμένα με δύο ανακοινώσεις η διοίκηση των Ικάρων ανακοίνωσε πρώτα την ανανέωση με τους Δαλαγκόζη και Μπίλιο, οι οποίοι θα εκτελούν και χρέη προπονητή στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας και στη συνέχεια με δεύτερη ανακοίνωση την ανανέωση συνεργασίας με του Παρχαρίδη, Σιδερίδη και Φραγκούλη.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις των Ικάρων έχουν ως εξής:

Επέκταση συνεργασίας με Δαλαγκόζη και Μπίλιο

 Η διοίκηση του Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας της με τους Θοδωρή Δαλαγκόζη και Γιώργο Μπίλιο που πέρα από παίχτες της ανδρικής μας ομάδας θα είναι και προπονητές στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

– Ο 21χρονος (γεν. 1999) Θοδωρής Δαλαγκόζης που θα παραμείνει στην ομάδα μας για 4η σερί χρονιά και 5η συνολικά θα αναλάβει την εφηβική ομάδα των Ικάρων, όντας ήδη μέλος των Ακαδημιών για δύο συναπτά έτη. 

– Επίσης, ο 22χρονος (γεν. 1998) καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Μπίλιος που θα είναι στους Ικάρους για 2η χρονιά, θα αναλάβει το παιδικό τμήμα του συλλόγου, έχοντας σημαντική συμβολή τα προηγούμενα έτη στην Ακαδημία του Μαντουλίδη και της HOOP.

 Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες τόσο σαν αθλητές όσο και σαν προπονητές.

Ανανέωση με Παρχαρίδη, Σιδερίδη, Φραγκούλη

Η διοίκηση του Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας της με τους καλαθοσφαιριστές Σάββα Παρχαρίδη, Χαράλαμπο Σιδερίδη και Αναστάσιο Φραγκούλη.

– Οι τρεις αθλητές συμφώνησαν και θα ενισχύσουν την ομάδα μας στην προσπάθεια της για το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής κατηγορίας. Με αυτό τον τρόπο, παραμένει όλη η περιφερειακή γραμμή της περσινής – απόλυτα επιτυχημένης – αγωνιστικής περιόδου.

– Ο 26χρονος (γεν. 1994) Παρχαρίδης που βοήθησε την ομάδα σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, ο 23χρονος (γεν. 1997) Σιδερίδης και ο 21χρονος (γεν. 1999) Φραγκούλης που χαρακτηρίζονται για το περιφερειακό τους σουτ, συμφώνησαν από την αρχή με τον σύλλογο δείχνοντας την θέληση τους να παραμείνουν στους “κυανοκίτρινους”.

 Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα των Ικάρων.

πηγή: https://www.anexartitos.gr/84989-2

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.