Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Αθλητικα

Σέρρες, Άγγελος Χαριστέας: «Χαίρομαι για τον Πανσερραϊκό»

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Πανσερραϊκού στις μεγάλες κατηγορίες εξέφρασε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών ο Άγγελος Χαριστέας...

Ο «χρυσός» σκόρερ του Euro 2004 και νυν τεχνικός διευθυντής του Άρη με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στις Σέρρες  όπου παραβρέθηκε και τιμήθηκε στην ετήσια γενική συνέλευση  του ARIS SERRES CLUB μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τον Πανσερραϊκό, για το ξεκίνημα της λαμπρής καριέρας του από το Σερραϊκό ποδόσφαιρο αλλά και για τις συμβουλές του στα νέα παιδιά.

Ο Άγγελος Χαριστέας είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Χαίρομαι για τον Πανσερραϊκό που ξεπέρασε έναν μεγάλο «γολγοθά». Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που πάντα έβγαζε και βγάζει παίκτες, βγάζει ταλέντα. Ο Πανσερραϊκός  χρειάζεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, εκεί πρέπει να δώσει βάση αυτή η ομάδα. Η πορεία μου ξεκινά από τις Σέρρες, από το χωριό μου το Στρυμονικό, ξεκινά από τη Μικτή Σερρών, εκεί με πρωτοείδανε και πάντα αυτό που λέω στα μικρά παιδιά είναι να κοιτάξουνε να εκμεταλλευτούνε όσο πιο νωρίς γίνεται στην καριέρα τους το χρόνο, τη δουλειά, να δουλέψουνε, να μην ακούνε πολλά λόγια και μόνο με την πολύ σκληρή δουλειά θα φτάσουνε στο υψηλό επίπεδο».

Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Πηγή: ert.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.