Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Αθλητικα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Σέρρες: Στέργιος Ποργιόπουλος ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού

Ο Σερραίος προπονητής Στέργιος Ποργιόπουλος θα είναι ο τεχνικός ηγέτης των λιονταριών στην παρθενική τους παρουσία στη Β' Εθνική κατηγορία του μπάσκετ.
Το deal έκλεισε -σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πηγές- κι αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από τη διοίκηση αφού διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Ο coach Porgio, «Ο πιο πετυχημένος Σερραίος coach της 10ετίας», όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε το έγκυρο serressport.gr, είναι ο μοναδικός απο την σύγχρονη φουρνιά προπονητών του τόπου μας, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο προσκήνιο του αθλήματος.
Σερραίος, Εξωτερικός Διδάσκων, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), ο Στέργιος Ποργιόπουλος, είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία των Ικάρων, 2011-13 Bench Coach και 2014-2018 Head Coach και με προπονητική εμπειρία συνολικά 32 ετών (Ίκαροι Σερρών, Πανσερραϊκός , Α.Ε.Σερρών, Απόλλων Πτολεμαϊδας, Ελευθέριο Θεσσαλονίκης, Κ.Α.Ο.Κορίνθου) με 20 χρόνια σε εθνικές κατηγορίες(Α2-Β-Γ ανδρών,Α1-Α2-Β γυναικών) και ως πρώτος προπονητής σε όλες της κατηγορίες πλην της Α1 ανδρών κατέχοντας σημαντικές διακρίσεις (πανελλήνιες νίκες, πρωταθλήματα και ανόδους), καθώς επίσης και συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό κύπελλο Γυναικών Ρονκέτι). Κάτοχος μεταπτυχιακού στην προπονητική, εκπαιδεύτηκε μπασκετικά και στο Πανεπιστήμιο Κονέκτικατ, στη Μέκκα της πορτοκαλί μπάλας, στις ΗΠΑ. (πηγή πληροφοριών serressport.gr)

Πλέον θα έχει ενδιαφέρον να δούμε από ποιους θα πλαισιωθεί και ποιοι θα είναι οι στόχοι που θα θέσει σε συνεργασία με τη διοίκηση, το έμψυχο δυναμικό που θα επιλέξει και τη φιλοσοφία που θα κληθεί να υπηρετήσει εντός παρκέ.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.