Αθλητικα

Σέρρες: Σε κλίμα συγκίνησης κηδεύτηκε ο Στέφανος Καρυπίδης

«Έφυγε» σε ηλικία 66 ετών...

  • Υπήρξε ποδοσφαιρικός παράγοντας της ΕΠΣ Σερρών

Σε κλίμα συγκίνησης κηδεύτηκε σήμερα στη γενέτειρα του Αναγέννηση Σερρών ο επι σειρά ετών παράγοντας της ΕΠΣ Σερρών Στέφανος Καρυπίδης. «Έφυγε» σε ηλικία 66 ετών.

Ο εκλιπών υπηρέτησε για πολλά χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από τις θέσεις του γ.γραμματέα και του ταμία της διοργανώτριας αρχής ποδοσφαίρου.

Το τελευταίο χρόνο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τελικώς νικήθηκε από την επάρατη νόσο το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαϊου.

Διακρίθηκε στον επιχειρηματικό στίβο με την εταιρεία «Τυποπλαστική Σερρών» την οποία δημιούργησε με τον αδελφό του Γρηγόρη.

Ο Στέφανος Καρυπίδης δημιούργησε οικογένεια με την Νικολέτα  Τσιφτελίδου με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, τον  Ιωσήφ και τον Γιάννη.

 Από μικρός του άρεσε το ποδόσφαιρο. Είχε αγωνιστεί στη θέση του τερματοφύλακα στο σωματείου του χωριού του, τον  Οδυσσέα Αναγέννησης.

 Εύχαρης άνθρωπος, το μεγάλο του μεράκι ήταν  οι ακαδημίες της ΕΠΣ Σερρών οι οποίες αργότερα παραχωρήθηκαν στον Πανσερραϊκό.

Είχε διεκδικηθεί την προεδρία της ΕΠΣ  Σερρών πριν τρία χρόνια αλλά έχασε τις εκλογές από τον σημερινό πρόεδρο Αθανάσιο Χατζηπαντελή.

Η ΕΠΣ Σερρών σε ανακοίνωση της  εξέφρασε τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ανέφερε:

«Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής, το Δ.Σ, οι υπάλληλοι της Ένωσης και η οικογένεια του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Στέφανου Καρυπίδη.

Ο εκλιπών που υπηρέτησε για πολλά χρόνια το Σερραϊκό ποδόσφαιρο από τη θέση του συμβούλου της Ε.Π.Σ.Σ, έχοντας διατελέσει και Γεν. Γραμματέας και Ταμίας στις θητείες του επί προεδρίας Χριστόφορου Χριστοφορίδη, απεβίωσε την Τετάρτη 27 Μαϊου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Δ.Ν.

Πηγή: sertharros.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.