Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Αθλητικα

Σέρρες: Μάζεψαν τα σκουπίδια απ' την Κοιλάδα οι Δρομείς Υγείας του Πανσερραϊκού! (ΦΩΤΟ)

Εθελοντισμός=μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και προς το περιβάλλον !!!!

Σήμερα βρεθήκαμε στην κοιλαδα μικροί και μεγάλοι για να δείξουμε την αγάπη μας σε αυτήν που τόσα πολλά μας προσφερει,αλλά και να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη μαζεύοντας ό,τι σκουπιδι υπάρχει.
Εμείς ως ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία μας και βάλατε την πινελιά σας στο όμορφο κάδρο της κοιλαδας!!!!

Υγ.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κοινότητας Σερρων Γιώργο Ριζο αλλά και τον δημοτικό σύμβουλο Ταιρη Γεώργιο που μερίμνησαν ώστε να έχουμε όλοι μας γάντια-μάσκες-σακούλες.
Την έφορο της καλλιλτεχνικης κολυμβησης Θωμαη Θεοδωριδου,το τμήμα Χάντμπολ του Πανσερραικου που εκπροσωπήθηκε από τον Φουντουκίδη Αλέξανδρο,
το τμήμα του τέννις Σ.Α.Σ και τον Γραμματοπουλο Αρη που ήταν εκεί με μια ομαδα αθλητών αλλά και τον σύνδεσμο φιλων του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ RED LIONS με τον εκπρόσωπο τους George Leonof!!

Θα παρακαλούσαμε τους συμπολίτες μας που απολαμβάνουν το τσιγάρο τους στην κοιλαδα να προσέχουν τις γόπες τους......Ο αριθμός των αποτσίγαρων που μαζέψαμε ξεπέρασε τις 5000.........

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....

Πηγή: Facebook (Γιωργος Θεοχαρης)
Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.