Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Αθλητικα

Σέρρες: Οριστική ακύρωση του 3ημερου δρομικου event SERRES TRAIL RUN 2020

Με λύπη σας ανακοινώνουμε

την οριστική ακύρωση του 3ημερου δρομικου event SERRES TRAIL RUN 2020 και την μεταφορά του για το ΑΠΡΙΛΙΟ του 2021, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ή απόφαση των ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ για την αναβολή των αγωνων ειναι επιβεβλημένη δεδομένου του πλαισίου αβεβαιότητας και απαγορεύσεων, εξ’ αιτίας της παγκόσμιας κρίσης που προκλήθηκε από τον Covid-19.

Στην αρχή μεταθέσαμε τους αγωνες από 24-25-26 Απριλίου για τις 11-12-13 Σεπτεμβρίου,ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα επιστρέφαμε στην κανονικότητα και θα μπορούσαμε όλοι εμείς που αγαπαμε τον αθλητισμό να περασουμε ένα ομορφο 3ημερο στις Σερρες ,οι εξελίξεις ομως είναι τέτοιες που απ'οτι φαίνεται δύσκολα να επιτραπούν αγωνες μαζικού αθλητισμού στην χώρα μας για το τρέχον ετος.Ειναι τόσο ρευστά τα πράγματα λόγο του Covid 19 που δεν μας επιτρέπεται να μπούμε στην λογική διοργάνωσης των αγωνων σε ένα τόσο αβέβαιο κοντινό μέλλον.

Είναι μια απόφαση δύσκολη για εμάς στους ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, αλλά επιβεβλημένη μιας και δεν υπάρχει άλλος δρόμος......

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι:

Σε ότι αφορά τους αθλητες που ολοκλήρωσαν και ταμειακά την εγγραφή τους έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν και να τους επιστραφεί όλο το ποσό πλην των τραπεζικών εξόδων στο διάστημα 24 Απριλίου εως 22 Μαΐου,όσοι επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων θα πρέπει να στείλετε μηνυμα στον τηλ αριθμο 6973440049 ονοματεπώνυμο αθλητή και τραπεζικό λογαριασμό.

ΟΣΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΚΥΡΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2021.

Σας ζητάμε συγνώμη για όλα αυτό που συμβαίνει και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη για αυτες τις δυσκολες μερες που περναμε.Προφυλαξτε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας ώστε σύντομα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζι σε αυτές τις γιορτινές δρομικες ΗΜΕΡΕΣ!!!

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.