Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Αθλητικα

Σέρρες, Μπάσκετ, Πανσερραϊκός: Ανανέωση συνεργασίας με Σερραίους επιστήμονες

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού 

είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Φυσικοθεραπευτές και τον Διατροφολόγο της ομάδας, αναγνωρίζοντας το έργο τους που με αγάπη προσφέρουν υποδειγματικά σε όλα τα τμήματα της ομάδας των «λιονταριών». Οι έμπειροι και καταξιωμένοι Σερραίοι επιστήμονες και επαγγελματίες που θα στελεχώσουν και φέτος το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι: 

 

Φυσικοθεραπευτές:

  • Εμμανουήλ Ιωάννης

Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Φιλιππούπολης και εξειδικευμένος στην κινησιοθεραπεία από την Εθνική Αθλητική Ακαδημία Σόφιας. Κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Ειδικός Μυοσκελετικός Φυσικοθεραπευτής» από την Παγκοσμία Ομοσπονδία Manual Therapy (2019) και βοηθός εκπαιδευτή για τη διδασκαλία της εν λόγω ειδικότητας. Πιστοποιημένος «Θεραπευτής Mulligan» και εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα «Ειδικός αθλητικός φυσικοθεραπευτής».

 

  • Σαμαράς Αθανάσιος

Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Πατρών - Παράρτημα Αιγίου και πιστοποιημένος «Θεραπευτής Mulligan» . Βρίσκεται στη διαδικασία πιστοποίησης  του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ειδικός Μυοσκελετικός Φυσικοθεραπευτής»  της Παγκοσμίας Ομοσπονδίας Manual Therapy και είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα «Ειδικός αθλητικός φυσικοθεραπευτής». Διατηρεί φυσικοθεραπευτήριο όπου ασχολείται με μυοσκελετικές, αλλά και νευρολογικές παθήσεις χρησιμοποιώντας τεχνικές Bobath και PNF (Ιδιοδεκτική Νευρομυϊκή Διευκόλυνση).

 

  • Σιδηρόπουλος Κωστής

Απόφοιτος του ΑΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Αθλητική Φυσικοθεραπεία»,  καθώς και στην ειδικότητα του «Team Physician» από το τμήμα ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα. Κάτοχος διπλώματος «Ήπιας χειροπρακτικής, βελονισμού και οστεοπαθητικής». Το Μάιο του 2019 παρουσιάστηκε η εργασία του για αποκατάσταση χιαστού συνδέσμου στο Τμήμα Αθλητιατρικής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ στη Βοστώνη. 

 

Διατροφολόγος:

  • Πύργος Γεώργιος

Αριστούχος απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και πτυχιούχος Διαιτολόγος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από το 2018 είναι εξειδικευμένος στην αθλητική διατροφή από τα κέντρα διατροφής, προπονητικής απόδοσης και αποκατάστασης Peak Performance στην Αθήνα. Η διδακτική εμπειρία του στα ΙΕΚ, καθώς και στα ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ, φτάνει τις 1000 ώρες! Αποτέλεσε και αποτελεί σύμβουλο διατροφής πολλών αθλητικών συλλόγων και επίσημος συνεργάτης της ομάδας του Πανσερραϊκού και στο ποδόσφαιρο. 

 

 

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.