Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Αθλητικα

Σέρρες, Μπάσκετ, ΑΕΣ: Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα με δυνατό αντίπαλο!

Τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

ξεκινούν αυτό το Σάββατο 28/09, οι νεαροί παίχτες που απαρτίζουν το ρόστερ του ανδρικού τμήματος της ΑΕΣ. Το γεγονός αυτό μάλιστα, χαρακτηρίζεται ιστορικό αφού η ομάδα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Ανδρών μετά από πολυετή απουσία!

      Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., η νεανική ομάδα της ΑΕΣ, θα υποδεχθεί το Σάββατο 28/9/2019, στις 17:00 το απόγευμα, στο Κλειστό της Κοιλάδας, τον συμπολίτη Γ.Σ. Σερρών, ο οποίος θεωρείται ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος!

Στ. Ιωσηφίδης: Είναι καλό ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο

       Ο προπονητής της ομάδας, Σταύρος Ιωσηφίδης θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίχτες, μιας και η προετοιμασία κυλά ομαλά μέχρι στιγμής, χωρίς να έχουν σημειωθεί τραυματισμοί. Ο ίδιος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της ψυχολογίας των παικτών, αφού λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, δεν διαθέτουν αγωνιστικές παραστάσεις από το Πρωτάθλημα των Ανδρών. Κληθείς να σχολιάσει την επικείμενη πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας δήλωσε: «Είμαστε μια νεανική ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας και την χημεία της. Θα μας κάνει καλό η έναρξη του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Γυμναστικός και θα καταλάβουν από νωρίς τα παιδιά τις ιδιαιτερότητες ενός ανδρικού πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο παιχνίδι, θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας, και αυτό για να γίνει πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη, να εκμεταλλευτούμε το ανοιχτό γήπεδο (με καταστάσεις αιφνιδιασμού) και να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Καλούμε τους Σερραίους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών καθώς είναι από τις πιο νεανικές του πρωταθλήματος με μ.ο. ηλικίας μικρότερο των 18 ετών!»

Πρεμιέρα και για το παιδικό τμήμα!

       Στη μάχη του Πρωταθλήματος ρίχνονται και οι παίδες της ΑΕΣ, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν αυτό το Σάββατο 28/09, εντός έδρας, στο Κλειστό της Ομόνοιας, στις 15:00 το μεσημέρι, τον Βισάλτη Νιγρίτας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.