Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Αθλητικα

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τα ταλέντα του ν.Σερρών που κάνουν το επόμενο βήμα!

Ξεκινούν  αυτές τις ημέρες την προετοιμασία τους, οι ομάδες μπάσκετ του νομού Σερρών, μαζί και τα τμήματα των υποδομών τους...

Υπάρχουν όμως κάποια παιδιά –ταλέντα που κάνοντας ένα ακόμη βήμα στην μπασκετική τους καριέρα, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται σε ιστορικούς συλλόγους της συμπρωτεύουσας, ευελπιστώντας στην αγωνιστική τους εξέλιξη και ανάδειξη στο ελληνικό μπάσκετ.

Από την ομάδα του Αριστοτέλειο-Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν πέντε παίκτες που από φέτος θα συνεχίσουν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης

Το «Αριστοτέλειο-Πανσερραϊκός» πρωτοπόρο στην «παραγωγή» ταλέντων

Πρωτοπόρος στην «παραγωγή» ταλέντων η παιδική ομάδα μπάσκετ του Αριστοτέλειο-Πανσερραϊκός, όπου με πρωτεργάτες και καθοδηγητές τους Βαγγέλη Αλεξανδρή και Βασίλη Παραμανίδη την περσινή χρονιά ανέδειξαν ταλέντα που φέτος κάνουν το επόμενο βήμα.

 

Αυτοί είναι ο Γιάννης Μελαδιανός που θα αγωνίζεται στην εφηβική ομάδα της ΧΑΝΘ, ο Κώστας Δρουμαλιάς στο εφηβικό του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Ενώ στα παιδικά τμήματα ομάδων της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουν ο Κίμωνας Δαρατζης (Ηρακλής), Κωνσταντίνος Κολοβής (ΧΑΝΘ) και Γιώργος Ιωαννίδης (Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη)

Ο Δ.Κωφοτόλης στον ΠΑΟΚ

Επίσης να σημειώσουμε πως από την παιδική ομάδα των Ικάρων ο Δημήτρης Κωφοτόλης θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στις ομάδες του ΠΑΟΚ.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους καλή συνέχεια στην αθλητική πορεία τους στο μπάσκετ.

Πηγή: anexartitos.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.