Αθλητικα

Σέρρες: Πτώση και συντριπτικό κάταγμα για αθλητή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Στον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ταχύτητας στην κατηγορία Racing...

είχαμε μια πτώση του Γιώργου Κίτσου που είχε επαφή με τον μικρό Γιάννη Περιστερά, με αποτέλεσμα από την πτώση να έχει ένα συντριπτικό κάταγμα σε 4 σημεία η κλείδα του Γιώργου Κίτσου!

Το περιστατικό έγινε μόλις στον πρώτο γύρο στην 14η στροφή της πίστας λίγο πριν βγουν στην ευθεία!

Μετά την πτώση του, ο Γιώργος Κίτσος επέστρεψε υποβοηθούμενος από τον Γιώργο Γούλα στα πιτ όπου ο γιατρός έπρεπε να βάλει κολάρο στον αυχένα για να βγάλει το κράνος με ασφάλεια, αλλά κολάρο δεν υπήρχε πουθενά για κάποιο λόγο ούτε στο ασθενοφόρο ούτε στο φαρμακείο του γιατρού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τραυματία και αυτών που τον συνόδευαν! Μετά από αρκετή ώρα βρέθηκε ένα κολάρο και βγήκε το κράνος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και όχι το ασθενοφόρο της πίστας, για λογούς που μόνο αυτοί ξέρουν (δικαιολογημένοι όπως πάντα για αυτούς)  !!!

Μετά την πτώση του οι δυο οδηγοί δήλωσαν

Γιώργος Κίτσος: «Στην πρώτη στροφή της πίστας ήμουν πρώτος και στην τελευταία στροφή τελείωσε ο αγώνας με πτώση δυστυχώς για μένα χωρίς δική μου ευθύνη καλό είναι να μην γίνονται αυτά.. Αυτά έχουν οι αγώνες σάς ευχαριστώ για τις ευχές και το ενδιαφέρον!!»

Γιάννης Περιστεράς: «Στην κατηγορία Racing το Σάββατο κάποιος συναθλητής μου με έβγαλε εκτός γραμμής και έπεσα πάνω στον Γιώργο Κίτσο, από τον οποίο πήγα να ζητήσω συγνώμη και έμαθα ότι τραυματίστηκε. Του εύχομαι καλή ανάρρωση.»

Δείτε παρακάτω το VIDEO από την On Board Camera Εμπρός και Πίσω του Λέανδρου Ντότσικα #111 που ήταν ακριβώς μπροστά και ευτυχώς δεν ενεπλάκη και δεν είχε και αυτός άσχημα αποτελέσματα, όπως μια πτώση ή μια έξοδο,  όπως και οι αναβάτες που ήταν πίσω του , Παπανικολάου και Σκούρτας

Πηγή: BikerSpirit.net


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.