Αθλητικα

Σέρρες: Άνετη νίκη του Δημήτρη Καρακώστα στον 3ο αγώνα του Βαλκανικού! (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Καρακώστας σήκωσε και πάλι την ελληνική σημαία ψηλά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ταχύτητας στον 3ο αγώνα της σεζόν!

Παίρνοντας μια ακόμα νίκη στην πίστα των Σερρών, με το νέο του Honda CBR 600RR 2018, και τα καινούρια εργοστασιακά χρώματα, ο  Καρακώστας, εχει ανέβει τώρα στην κορυφή της βαθμολογίας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος!

Ο βασικός του αντίπαλος του Καρακώστα, Milen Georgiev είχε μια πτώση-έξοδο στον πρώτο γύρο και ετσι δεν μπόρεσε να απειλήσει τον έλληνα οδηγό, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση!

Ο Plamen Petrov τερμάτισε δεύτερος και ήταν ο μόνος που άσκησε μια πίεση στον Καρακώστα, όταν κατάφερε στον 4ο γύρο και τον πέρασε, αλλά γρήγορα ο Καρακώστας πέρασε και πάλι μπροστά. Ο  Petrov έδωσε μάχη και με τον Mihail Florov για την δεύτερη θέση αλλά τελικά τερμάτισε δεύτερος με 4.632s πίσω από τον έλληνα οδηγό, ενώ έκανε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με 1:21.075, σον 3ο γύρο όταν και κατάφερε να απειλήσει για λίγο τον Καρακώστα.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ionel Pascota.

Ο Αλεξ Παπαγεωργίου ξεκίνησε από την 9 θέση στην σχάρα, και στους πρώτους γύρους ανέκαμψε μερικές θέσεις αλλά τελικά εγκατέλειψε στον 8ο γύρο.

Ο Mihail Florov, που τον έχουμε γνωρίσει από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία νέων έκανε ένα καλό αγώνα και ήταν στην δεύτερη θέση μέχρι τον τελευταίο γύρο, αλλά είχε μια μικρή πτώση στην Κ15 λόγω της βροχής που ξεκίνησε να πέφτει και τελικά δεν τα κατάφερε και τερμάτισε στην 8η θέση!

Πηγή: BikerSpirit.net{source} {/source}

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C