Σέρρες: Η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Σερρών πρωταθλήτρια του Νομού στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2019

Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 στην ομόνοια το 4ο ΓΕΛ νίκησε με 1-0 το 1ο ΓΕΛ Σερρών με γκολ του Βασίλη Χατζηπαυλίδη στο 15ο’...

Η πρωταθλήτρια του Νομού θα αντιμετωπίσει στη β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Λυκείων την Τετάρτη 13 Μαρτίου στην Καλαμαριά την νικήτρια ομάδα της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

22 ομάδες με 450 μαθητές

Με τον τελικό στο Νομό Σερρών ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε Σέρρες, Νιγρίτα και Ηράκλεια οι αγώνες του ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Σερρών (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Σερρών για τους μαθητές των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2018-2019.

Συνολικά έλαβαν μέρος 22 ομάδες με 450 μαθητές από τα Σχολεία της Περιφερειακής Ενότητα Σερρών. Βασική επιδίωξη των διοργανωτών είναι οι μαθητές που παίρνουν μέρος, να αποκομίσουν μέσω του αθλητισμού τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας και του συναγωνισμού.

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών κ. Κωνσταντίνος Τενεκετζής, τα μέλη της Ο.Ε.Σ.Α.Δ Σερρών και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής ευχαρίστησαν κι έδωσαν συγχαρητήρια στους μαθητές για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, στους Διευθυντές και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, στους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων, στους διαιτητές για την άψογη συνεργασία τους και τους ιατρούς των αγώνων που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πετυχημένη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος αυτού.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν και στον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Σερρών, το Δήμο Ηράκλειας, τον Δήμο Βισαλτίας, για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη συνεργασία τους που ήταν καθοριστική στην ομαλή και ασφαλή κυρίως πραγματοποίηση των Σχολικών Αγώνων όπως και στον Πρόεδρο της ΚΕ.ΔΗ.Σ. του Δήμου Σερρών, κ. Βασίλειο Τερζή για την συμβολή του στην Αθλοθέτηση των μεταλλίων και κυπέλλων των αγώνων όλων των σχολικών πρωταθλημάτων.

 

Οι διοργανωτές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το πνεύμα «ευγενούς άμιλλας» που επικράτησε καθ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων και το ήθος που επέδειξαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι μαθητές.

Πηγή: anexartitos.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C