Η Ερασμία Μάνου, η κόρη της Σοφίας Βόσσου, αρραβωνιάστηκε κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Happy Day” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, εξομολογήθηκε πως γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της.

Όπως υπογράμμισε «είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω».

Η αντίδραση της Σοφίας Βόσσου στη σχέση της Ερασμίας Μάνου με κρατούμενο του Κορυδαλλού

Σχετικά με τη γνωριμία του, η Ερασμία Μάνου επεσήμανε «με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον, για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά παράλληλα είναι μοναδικό».

Πώς αρραβωνιάστηκε η Ερασμία Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη

Όσον αφορά τον αρραβώνα, σημείωσε «ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά – δεύτερο χρόνο – ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου» και ελπίζει να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους και να κάνουν παιδιά.

Πηγή: enimerotiko.gr