Αναλυτικά, όσα έγραψε:
«Αγαπητε κύριε Καφετζόπουλε,η επιλεκτική σας μνήμη σας καθιστά ΑΚΑΛΥΠΤΟ !!!!!

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανάρτηση σας για την πτήση και την παρουσία του Οδυσσέα μέσα στο Ναό μας…..

Σαφως και δεν θα χρήσιμημοποιησω την γλυκύτατη φρασεολογία σας που σίγουρα τραβάει το ενδιαφέρον για ανάγνωση της ανάρτησης ……Αλλά θα σας θυμίσω κατι….

Ομολογουμένως πέρασαν αρκετα χρόνια,αλλά απο ότι θυμάμαι δεν ειδα μια παρόμοια ανάρτηση το 2010 όταν στην Πασίγνωστη ταινία του κ.Καλογεροπουλου οι Ιππεις της Πυλου με σωρια από αξιόλογους ηθοποιούς και τεράστια επιτυχία …..μας αναθέσατε(η παραγωγή ),από κοινου με εταίρο γνωστο γερακαρη να εκπαιδευσουμε ένα γεράκι στο τέλος της ταινίας να πιάσει το εσώρουχο της ηθοποιού στον αέρα μετά από επίμαχη σκηνή!!!Σαφως και δεχτήκαμε και τότε όπως και τώρα(Περίπτωση Οδυσσέα) να εκπαιδεύσουμε το αρπακτικό για κατι τόσο πρωτότυπο γιατι η Ιερακοθηρια εκτός των αλλων εκφάνσεων που έχει είναι ΤΕΧΝΗ!!! Να υπενθυμίσουμε ότι για χάρη ταινιών εκδηλώσεων δραστηριότητων,ντοκυμαντέρ παγκοσμίως συνεργαζομαστε με χιλιάδες ζώα πετούμενα και μη,πάντα εκτρεφόμενα και πάντα με τον έλεγχο και την φροντίδα του εκπαιδευτή τους!!!
Τέλος ειμαι στην διάθεση σας να σας ενημέρωσω για διαφορές ανάμεσα σε άγρια,εκτρεφόμενα κτλ πτηνα,και οτιδήποτε διέπει αυτά και τις δραστηριότητες τους ….

Υ.Γ Η σκηνη είναι screenshot από το YouTube για αυτό δεν εχει καλή ανάλυση ,αλλά σίγουρα θα την Θυμάστε!!!!»