Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος γίνεται 48 ετών.

Η Τζένη Μπαλατσινού με αφορμή αυτή την ξεχωριστή ημέρα δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να του ευχηθεί δημόσια.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη πρόκειται, ίσως, για την πιο τρυφερή φωτογραφία που έχει ανέβει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στα social media από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα.

Όπως θα δείτε, λοιπόν, Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας κοιτάζονται και χαμογελούν με φόντο την Πάτμο, τον αγαπημένο τους προορισμό. «Χρόνια πολλά #mykik» ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να «πλημμυρίσουν» την Τζένη Μπαλατσινού με ευχές. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία έβαλε τρεις καρδούλες ως απάντηση στη φωτογραφία του ζευγαριού.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας γνωρίστηκαν το 2016 στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσίαζε η πρώτη. Η πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση έγινε τον Αύγουστο 2017, όπου ο φακός τους εντόπισε να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί της Πάτμου.

Στους μήνες που ακολούθησαν η παρουσιάστρια και ο Υπουργός κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φρόντιζαν να είναι πάντα διακριτικοί. Έπειτα από έναν μικρό χωρισμό το 2018, η είδηση του γάμου τους έναν χρόνο μετά έσκασε σαν «βόμβα» στον χώρο της showbiz. Το 2020 το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, Παναγιώτη – Αντώνιο.

Πηγή: enimerotiko.gr