Το «Αγρόκτημα Γερακίνα», του Κώστα Κασιακόγια Κώστα, βρίσκεται στη Νιγρίτα Σερρών!

Παρέχει βιολογικά προϊόντα, από 100% ελληνικό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, με ζώα που σταβλίζονται και εκτρέφονται με μη μεταλλαγμένες, αγνές τροφές!

Με σεβασμό στον άνθρωπο, τα γαλακτοκομικά μας προϊόντα έχουν την γεύση και την ποιότητα που ξεχάσαμε ,εμπνευσμένα από την παράδοση, σε συνδυασμό με την εξέλιξη του σήμερα!

Είναι πιστοποιημένα από την “BIO HELLAS”, με συνεχόμενους ελέγχους, που μας καθιστούν ακόμα πιο υπεύθυνους για την άριστη ποιότητα που διαθέτουν τα προϊόντα μας.

Τρώγοντας, λοιπόν, τα γαλακτοκομικά μας προϊόντα, αποτρέπουμε και προλαμβάνουμε τις βλάβες του οργανισμού μας, καθώς είναι φτιαγμένα από αγνό γάλα.

Γι’ αυτόν το λόγο, είναι ευεργετικά για την σωστή λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος, την ενδυνάμωση των οστών και την λάμψη του δέρματος!

Χωρίς πρόσθετα χημικά και ζελατίνες, αποτελούν εξαιρετική τροφή για βρέφη και ενήλικες.

Είναι κατάλληλα για κάθε είδους δίαιτα, αφού διαθέτουν όλα τα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό μας, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, Βιταμίνη D, προβιοτικά και πρωτεΐνες!

Η γκάμα μας, διαθέτει και το παραδοσιακό γιαούρτι, «ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ», με την πλούσια πέτσα καϊμάκι, με στράγγιση στις πάνινες τσαντίλες! Είναι ιδανικό για σαλάτες, ή και σκέτο, καθώς αντικαθιστά περήφανα την κρέμα γάλακτος στα φαγητά!

Τα τυριά άλμης, αιγοπρόβειο και κατσικίσιο

Το τοπ προϊόν μας: μαλακό τυρί σχάρας, από πρόβειο γάλα, που τρώγεται σκέτο και απογειώνει την γεύση σε όλα τα φαγητά! Ψητό, τηγανητό ή ως σαγανάκι, καθιστά το τραπέζι σας εορταστικό καθημερινά!

Το Αριάνι μας, είναι φτιαγμένο από 100% κατσικίσιο βιολογικό γάλα, το οποίο λειτουργεί τονωτικά μετά το φαγητό, για εύκολη πέψη! Είναι εύγευστο, δροσιστικό και χορταστικό!

Τα προϊόντα του Αγροκτήματος Γερακίνα, θα τα βρείτε:

– κάθε Σάββατο, στις βιολογικές αγορές και στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

– κάθε Δευτέρα, στη λαϊκή της Τούζλας

– κάθε Τρίτη, στη λαϊκή αγορά των Σερρών

– κάθε Παρασκευή, στη λαϊκή της Ηράκλειας