Στα χρόνια της κρίσης, η σειρά που προβλήθηκε στο Mega η «Γενιά των 592 ευρώ» χάριζε στιγμές γέλιου και αποτύπωνε τα προβλήματα των νεαρών παιδιών.

Συγκεκριμένα μέσα από την σειρά βλέπαμε μία παρέα νέων ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα της κρίσης του 2010 και προσπαθούν να λύσουν τα οικονομικά προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Ο Αλέξης, ο Σταύρος, ο Μίρι, η Ιωάννα, ο Χαραλάμπης και η Κατερίνα, νέα παιδιά γεμάτα όνειρα έρχονται αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση.

«Γενιά των 592 ευρώ»: Πώς είναι σήμερα ο «Σταύρος»

Θα θυμάστε, ενδεχομένως, τον Σταύρο με υψηλό δείκτη IQ, ο οποίος έκανε διδακτορικό στη φυσική και συγκατοικεί με τον Ουκρανό μετανάστη Μίρι, με τον οποίο είναι εντελώς αντίθετοι σαν χαρακτήρες.Το ρόλο ενσάρκωσε ο Θοδωρής Αντωνιάδης, ο οποίος μετά την παρουσία του στη σειρά απομακρύνθηκε από τα «φώτα» της δημοσιότητας. Το 2014 συμμετείχε στο «Ένα μήλο την ημέρα» της ΝΕΡΙΤ, ενώ πέρυσι τον είδαμε στην σειρά  «Σ’ αγαπάω μεν αλλά», που προβλήθηκε στο Open, ενώ έχει συμμετέχει και στην σειρά «10η Εντολή».

Ο ίδιος σήμερα έχει αλλάξει αρκετά, καθώς έχει μακρύνει το μαλλί και έχει αφήσει μούσι. Ο ίδιος σήμερα έχει στραφεί περισσότερο στη σκηνοθεσία, πραγματοποιώντας παραστάσεις.

Πηγή: enimerotiko.gr