Πέρα από τη φρίκη που προκαλεί ο αποδιδόμενος κατ’ εξακολούθηση βιασμός από 65χρονο αγρότη σε βάρος της 70χρονης κουνιάδας του, κρύβεται κι ένα δράμα πίσω από την όλη ιστορία…

Την προσεχή Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αιγίου θα αναβιώσουν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες το θύμα κατηγορεί τον κουνιάδο της ότι τη βίαζε επί δύο χρόνια, σε χωριό της Τριταίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 65χρονος απειλούσε με πριόνι την 70χρονη και την εξανάγκαζε να υποκύπτει στις σεξουαλικές ορέξεις του. Το θύμα φοβόταν και ανεχόταν επί 2 χρόνια αυτή την κατάσταση, μέχρι που δεν άντεξε άλλο και την τελευταία φορά βρήκε το θάρρος και απομάκρυνε τον κουνιάδο της με την απειλή ενός δικού της πριονιού!

Οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας τσακώνονταν κατά καιρούς για ευτελούς αξίας περιουσιακά στοιχεία του μακαρίτη συζύγου της γυναίκας, ανάμεσα στα σημεία τριβής ήταν κι ένα… γαϊδούρι!

Οι συγχωριανοί κάνουν λόγο για δύο φτωχά άτομα και στέκονται μακριά από τους κατά καιρούς τσακωμούς τους. Αρνούνται να παραστούν στο δικαστήριο σαν μάρτυρες κατηγορίας ή υπεράσπισης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο φερόμενος ως δράστης όσο και η κουνιάδα του ζήτησαν να διορισθούν οι δικηγόροι τους, γιατί αδυνατούν να τους πληρώσουν οι ίδιοι.

Φυσικά, δεκτό έγινε το αίτημα μόνο του κατηγορούμενου, αφού εκ του νόμου δεν προβλέπεται διορισμός και για παράσταση της πολιτικής αγωγής.

Πηγή: pelop.gr

Πηγή: skai.gr