Σοκαρισμένη η κοινωνία του Ρεθύμνου θρηνεί από νωρίς πρωί το θάνατο της Νικολέτας Κοπάση που έσβησε αιφνίδια σε ηλικία 34 μόλις ετών.

Η Νικολέτα βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου και τα παιδιά τους, όταν αιφνιδιαστικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη νέα έσβησε έτσι ξαφνικά.

Η είδηση του θανάτου της 34χρονης, όπως αναφέρει το goodnet.gr,  πάγωσε την τοπική κοινωνία μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή στην πόλη.

Η Νικολέτα ήταν από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ρέθυμνο όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Δυστυχώς, η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή απέναντί τους και η Νικολέτα χάθηκε ξαφνικά μόλις στα 34 της χρόνια.

Πολυάριθμοι φίλοι και άνθρωποι που γνώρισαν την υπερδραστήρια και δημιουργική νέα κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα οδύνης για τον θάνατό της.